Niet tevreden? Dat is erg vervelend en daar gaan wij iets aan doen!

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet wilt houden. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht er iets niet duidelijk zijn aan de omschrijving of het product dan stellen wij het zeer op prijs als u onze klantenservice hiervan op de hoogte stelt. Op die manier kunnen wij in de toekomst onnodige retourkosten vermijden.

Na annulering

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, mits u gebruik heeft gemaakt van gratis verzending (orderbedrag van 25,- of hoger). Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@qrverlichting.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@qrverlichting.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen. Lukt dit niet, dan zijn de extra verzendkosten voor uw eigen rekening.

De retour verzendkosten zijn voor eigen rekening omdat wij consumenten willen stimuleren bewuster online aankopen te doen. Retouren zijn namelijk zeer slecht voor het milieu en daarnaast ook erg kostbaar. Op deze manier willen wij graag ons steentje bijdragen aan een groenere wereld.

 

 

Klik hier voor het retourenformulier.