Bekijk onze betaalopties


Internetbankieren via iDEAL is een eenvoudige en snelle manier om uw betaling direct uit te voeren. Na het invoeren van de bestelling wordt u je direct doorgestuurd naar de website van iDEAL. Log in bij uw bank en volg de betaalinstructies.


PayPal biedt ‘PayPal Aankoopbescherming’ zodat u zorgeloos uw betaling uit kunt voeren. U hebt slechts een PayPal-account nodig. Bij het afrekenen hoeft u alleen in te loggen met het PayPal-account. Tijdens het aanmaken van het account heeft u namelijk al de keuze gemaakt of u PayPal koppelt aan uw bankrekening, creditcard of PayPal-rekening. Na een succesvolle betaling, wordt de bestelling in behandeling genomen.


Woont u in België? Dan kunt u eenvoudig en veilig uw bestelling afrekenen via Bancontact. Wanneer u bij het afrekenen kiest voor de Bancontact methode opent de app automatisch. Controleer het bedrag dat u te zien krijgt en kies welke bankpas u wilt gebruiken. Bevestig en geef uw pincode in. Na de betaling krijgt u direct een bevestiging en de bestelling wordt in behandeling genomen.

 
Met uw creditcardgegevens van MasterCard, VISA en American kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen. Het bedrag wordt naderhand van uw rekening afgeschreven.